Πληρωμή γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214


Οι αιτήσεις για την πληρωμή των γεωργοπεριβαλλοντικών από τους αγρότες που έχουν πάρει την έγκριση θα γίνονται On line , προκειμένου να προχωρήσουν στην επόμενη φάση που είναι η πληρωμή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τη Δευτέρα (9/12/2013) έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή Εγγραφής - Απόκτησης Λογαριασμού για την Εφαρμογή Οnline Καταχώρισης Δήλωσης Εφαρμογής των Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω της διεύθυνσης:http://agroper.dikaiomata.gr/AGROPER ή εναλλακτικά μέσω της διεύθυνσης: http://asp.dikaiomata.gr επιλέγοντας στη συνέχεια «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις».

Μετά την καταχώριση των απαραίτητων στοιχείων πρέπει να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης θα πρέπει να φέρει την θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Η ενεργοποίηση των λογαριασμών θα πραγματοποιείται από τα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ από το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12/2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου